Terug in Haarlem

Met de komst van de praktijk van Joyce Bogtman naar Haarlem is de voetspecialist terug voor iedereen in Haarlem en omstreken. Joyce Bogtman werkt samen met Robin Captijn als De Voet-specialist. Robin is onlangs verhuisd en houdt nog praktijk in Ede, Gelderland en Doorn, Utrecht. Joyce is de specialist in het Westen van Nederland, met praktijkadressen in Roelofarendsveen en Haarlem-West. 

Voetspecialist
Joyce Bogtman

Bewegingsvrijheid

De therapie van De Voet-specialist is gemoderniseerd en geheel van deze tijd, maar wel volgens de beweegleer vanuit de gedachtegoed van Mida Schutte. Leefgewoontes veranderen en wat nu een veelgehoorde klacht is, is dat veel en lang zitten en het dragen van schoenen met een voorgevormde binnenzool natuurlijke bewegingsvrijheid beperken. De Voet-specialist wil dat figuurlijke korset doorbreken en je fysiek en mentaal weer in beweging brengen. 

Met blijvend resultaat

Joyce en Robin gaan uit van een holistische benadering bij voetklachten, waarbij de patiĆ«nt zelf de verantwoording neemt en aan de slag gaat met bewegingen. Het doel van deze bewegingen is de natuurlijke vorm, stand en flexibiliteit van de voeten stimuleren en te gaan voor een blijvend resultaat. Een afspraak maken met Joyce kan via www.voet-specialist.nl

Wil je meer informatie over RC.voetenwerk neem dan contact met mij op.

telefoonnummer: +31 6 24530214

e-mailadresjoyce.bogtman@voet-specialist.nl

Meteen een afspraak maken kan natuurlijk ook!