ADIM

Rollator accessoire

Het ei is gelegd. Jarenlang heb ik erop zitten broeden. Trots presenteerde ik in maart 2014 mijn uitvinding: een Rollator accessoire waarmee mensen rechtop achter hun rollator kunnen lopen. “Veel ouderen lopen zo krom als een hoepel. Mensen gooien hun bovenlijf naar voren en daarna pas komen hun benen. Zo loop je niet in evenwicht.”

De ADIM
De ADIM zoals Mida hem zelf teste.

Ik piekerde mij suf hoe ik dit zou kunnen oplossen. De oplossing is een band van neopreen geworden.”Heel simpel. De band gaat om je middel en wordt d.m.v. klittenband vastgemaakt aan de handvatten van de rollator. Je kunt de band er zo gemakkelijk afhalen, oprollen en in je tas opbergen.”  Het is op iedere rollator te monteren en door de eenvoudige constructie is het voor iedereen makkelijk aan te brengen.

De band dwingt je om rechtop achter je rollator te lopen, ellebogen in de zij. ,,Je kunt je armen niet meer helemaal strekken waardoor je niet langer aan de rollator gaat hangen en uiteindelijk helemaal krom te staan.”

Wat zijn de voordelen van rechtop lopen:

  • Beter in je balans.
  • Minder vermoeide rug en beenspieren.
  • Weer meedoen in het sociale leven (je kijkt weer om je heen).
  • Ademhaling verbeterd doordat middenrif weer ruimt heeft.
  • Ook de buikorganen krijgen meer ruimte (betere darmwerking)

De vinding is klaar, en een producent die de band in productie neemt is ook gevonden.

Ter introductie kunnen we de band aanbieden voor een bedrag van € 79.95 advies prijs is € 119.95.


We willen dat de band op de juiste wijze gebruikt gaat worden. Maak daarom een afspraak om te zien of de band ook het gewenste resultaat voor jou brengt. Neem jou eigen rollator mee dan kunnen we gelijk zien of de rollator ook op de juiste hoogte afgesteld kan worden. Dit is namelijk belangrijk om de band goed zijn werk te laten doen. Er is geen voorraad  als hij voor jou werkt dan bestellen we de band en sturen hem op.


Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Tel 06-29115498


Rollator accessoires in beeld gebracht.